fbpx

Yhteystiedot

Tanssiteatteri Hurjaruuth

Kaapelitehdas,
Tallberginkatu 1 A / 117
00180 Helsinki
info(at)hurjaruuth.fi

Näyttämö ja lämpiö A-rapun 2. krs
Toimisto ja Tonttukoulu A-rapun 5. krs

 

 

LIPUNMYYNTI

Tanssiteatteri Hurjaruuthin liput ovat 25.1.2022 alkaen myynnissä Kaapelitehtaan yhteisessä Tix-lipunmyyntijärjestelmässä.  Esityskohtaiset linkit verkkokauppaan löytyvät esitystietojen yhteydestä sekä Liput-sivulta. Lisäksi lippuja voi ostaa Kaapelitehtaan Lasipihan infopisteestä (Kaapeliaukio 3) ja Konttori-kahvilasta niiden aukioloaikoina. 

Ryhmäliput, ammattilaisliput ja avustajapaikat ovat saatavilla vain suoraan Hurjaruuthista puhelimitse tai sähköpostitse, puh. 09 565 7250 tai liput(at)hurjaruuth.fi. Tarkista lipunmyynnin aukioloajat

Lipunmyynti aukeaa esityspaikalla tuntia ennen näytöstä.

ESITYSPAIKAT

Hurjaruuthin oma näyttämö sijaitsee Kaapelitehtaalla. Talvisirkus nähdään vuodesta 2022 alkaen Tanssin talon Erkko-salissa. 

SAAPUMISOHJEET

Tanssiteatteri Hurjaruuthin näyttämö, A-rappu, 2 krs.

Kätevimmin löydät paikalle Kaapelitehtaan pääsisäänkäynnin eli uuden Lasipihan kautta (Kaapeliaukio 3). Kulje Lasipihan läpi ja nouse pari porrasta A-rappuun, jonka ovi löytyy oikeanpuoleisen seinän päädystä. Ovelta pääset toiseen kerrokseen joko portaita tai hissillä. Lisäohjeita saa tarvittaessa Lasipihan infopisteeltä tai Kaapelitehtaan sivuilta

Lämpiöömme ja näyttämöllemme pääsee myös esteettömästi. Esteetön kulku onnistuu tällä hetkellä parhaiten Tallberginkadun porttikongin kyljessä sijaitsevan kahvila Konttorin kautta tai B-portaan hissillä Kaapelitehtaan sisäpihalta. Porttikongista on luiska Konttoriin, ja Konttorin läpi kulkemalla pääsee hissille. Kahvilatyöntekijöitä on ohjeistettu opastamaan vierailijat eteenpäin.