Työpajat ja leirit

Tanssiteatteri Hurjaruuth järjestää tilauksesta sirkustyöpajoja, joissa tutustutaan monipuolisesti sirkuksen eri taitolajeihin: akrobatiaan, tasapainoiluun ja jongleeraukseen. Aikaisempaa sirkuskokemusta tai -taitoja ei tarvita!

Sirkustyöpajat järjestetään Kaapelitehtaalla Hurjaruuthin tiloissa tai mahdollisuuksien mukaan myös tilaajan omissa tiloissa. Sovittaudumme monenlaisiin paikkoihin, mutta parhaiten työpajat onnistuvat esim. liikuntasaleissa. Pyydä tarjous tai kysy lisää, pisko.aunola(at)hurjaruuth.fi, puh. 09 565 7252.

SIRKUSLEIRIT KESÄLLÄ 2020

Huom! Koronavirusepidemian leviämisen estämiseksi on asetettu rajoituksia 31.5. saakka. Sirkusleirit suunnitellaan pidettävän normaalin aikataulun mukaan kesäkuussa 2020. Seuraamme viranomaisten ohjeita ja päivitämme tiedon mahdollisista muutoksista tälle sivulle. Mikäli leirit perutaan Hurjaruuthin toimesta, leirimaksu palautetaan ilmoittautuneille.

Hurjaruuth järjestää jälleen kesäkuussa supersuosittuja sirkusleirejä alakouluikäisille lapsille! Leirejä Hurjaruuthin tiloissa on järjestetty jo yli 10 vuotta, ja niiden ohjaajina toimivat Hurjaruuthin ammattitaitoiset ja mukavat sirkusopettajat.

Leireillä tutustutaan sirkuksen perusjuttuihin, muun muassa akrobatiaan, ilma-akrobatiaan, jongleeraukseen ja tasapainoiluun. Leirillä myös pelataan ja leikitään ja leirin päätteeksi järjestetään omat sirkusesitykset! Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita. Leirillä tarjotaan lämmin lounas ja pieni välipala.

Kesällä 2020 järjestetään kaksi päiväleiriä:
MA–PE 1.–5.6.2020 klo 10–15
MA–PE 8.–12.6.2020 klo 10–15

Klikkaa päivämäärää ilmoittautuaksesi (ilmoittautumislomake aukeaa uuteen ikkunaan).

Leiripaikka: Tanssiteatteri Hurjaruuth, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 A, 2.kerros.

Hinta yhdeltä viikolta 190 euroa.

SIRKUSTYÖPAJAT HURJARUUTHISSA TALVISIRKUS-KAUDELLA

Työpaja voi olla kestoltaan 1-2 tuntia, ja siinä voidaan keskittyä ryhmän toiveiden mukaan esim. permantoakrobatiaan, pari- ja ryhmäakrobatiaan tai tasapainoiluun ja jongleeraukseen. Tunnissa ei välttämättä ehdi oppia volttia, mutta kipinä sirkukseen saattaa hyvinkin syttyä: työpajassa sirkuksen maailmaan sukelletaan leikkimielellä ja omia rajoja kokeillen!

Sirkustyöpajaan tulemista suositellaan yhdessä Talvisirkus-esityksen kanssa, ja pajoja voi integroida myös muuhun opetukseen (esim. liikunta sekä muut taito- ja taideaineet, joulujuhlaesityksen valmistaminen jne).

Työpajoja järjestetään marras-joulukuussa päiväsaikaan.

Pajat järjestetään Hurjaruuthin näyttämöllä ja sirkussalissa (Kaapelitehdas, A-rappu, 2. ja 5. kerros).

Tarjoushinta Talvisirkus-esityslipun ostaneille:

1 h työpaja, max. 14 lasta 90 €
2 h työpaja, max. 14 lasta 180 €
(Pelkät työpajat ilman esitystä 130/260 €)

YLI 14 HENGEN RYHMÄT JAETAAN KAHTIA. PAJOJA VOI OLLA YHTÄ AIKAA KAKSI, JOLLOIN ISOMMATKIN RYHMÄT PÄÄSEVÄT MUKAAN.

Kysy lisää työpajoista tai ilmoittaudu mukaan, puh. 09 565 7252 tai pisko.aunola(at)hurjaruuth.fi

Ohjelmistokohtaisesti järjestämme myös erikoistyöpajoja, yleisökeskusteluja ja taidekasvatusprojekteja.
Lue lisää Hurjaruuthin muusta yleisötyöstä.