Tervetuloa Tanssiteatteri Hurjaruuthiin syksyllä 2020!

Noudatamme koronapandemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa viranomaisten ohjeita ja turvallisuussuosituksia. Tältä sivulta löydät tärkeät ja ajantasaiset käytännöt Tanssiteatteri Hurjaruuthin esitys- ja sirkuskoulutoimintaan liittyen. Ohjeet ja rajoitukset ovat voimassa toistaiseksi.

Ohjeita esityksiin tuleville

Syksyllä 2020 esityksiin myydään lippuja rajoitetusti, jotta varmistamme turvavälit kaikille katsojille. Henkilökuntamme opastaa paikan löytämisessä.

– Tule esitykseen vain terveenä! Jos sinulla on oireita, jää kotiin. Sairastapauksessa lipun voi vaihtaa toiseen näytökseen tai Hurjaruuthin lahjakorttiin. Ilmoita sairastumisesta ennen näytöksen alkua sähköpostitse liput@hurjaruuth.fi. Lipunmyynnin puhelinnumero on 09 565 7250 (avoinna ti–pe klo 11–15 ja tuntia ennen näytöksiä).

– Huolehdi hyvästä hygieniasta! Yski tai aivasta nenäliinaan tai hihaasi. Vältä halaamista ja kättelyä. Halutessasi voit käyttää omaa kasvomaskia teatterissa, ja suosittelemmekin sitä lämpimästi! Asiakaspalvelutilanteissa henkilökunnallamme on visiiri tai suu-nenäsuojus. Käsidesiä on saatavilla yleisötiloissamme.

– Saavu ajoissa paikalle! Varauduthan, että turvallisuuden takaamiseksi esitykseen sisäänmeno ja sieltä poistuminen voivat kestää hieman tavallista pidempään. Seuraa henkilökunnaltamme saamiasi ohjeita paikan päällä.

– Muista turvavälit myös lämpiö- ja wc-tiloissa. Esityksissämme ei ole väliaikaa.

– Itsepalvelunarikat ovat käytössä, mutta jonojen välttämiseksi suositamme takkien ottamista mukaan esitystilaan.

– Vältämme käteistä ja meillä voi tällä hetkellä maksaa vain kortilla tai kulttuuriseteleillä. Maksuvälineinä käyvät pankkikortti, Visa Electron sekä yleisimmät luottokortit (Visa, MasterCard). Lisäksi käyvät Smartumin kulttuurisetelit ja Smartum Saldo, Virikesetelit sekä Ticket Mind & Body -kortti (vain henk.koht. lippujen lunastus).

– Olemme tehostaneet siivousta.

Lämpimästi tervetuloa Tanssiteatteri Hurjaruuthiin – tehdään yhdessä turvallinen ja iloinen teatterisyksy!

Ohjeita Tonttukouluun

Tonttukoulun syyskausi käynnistyy 7.9. lähiopetuksena Kaapelitehtaalla. Pandemiatilanne on huomioitu myös Tonttukoulun harjoituksissa. Hurjaruuthin sirkuskoulun ryhmäkokoja on rajattu (max. 10 lasta / ryhmä ja perhe- ja taaperosirkuksessa max. 6 aikuis-lapsiparia). Saavuthan harjoituksiin vain terveenä.

Jos mahdollista, pue treenivaatteet päällesi jo kotona. Muista pestä kädet tullessasi harjoituksiin! Vältämme lähikontaktia ja esim. pariakrobatiaa syksyllä 2020.

Turvallisia Tonttukoulu-hetkiä!

Seuraamme viranomaisohjeita ja päivitämme turvallisuusohjetta tarpeen mukaan.
Viimeksi päivitetty 4.9.2020.