Talvisirkus Vauhdin syksyn liput nyt myynnissä!

Koronavirusepidemian leviämisen estämiseksi pääkaupunkiseudulla jatketaan rajoitustoimenpiteitä. Noudatamme koronaepidemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa viranomaisten ohjeita ja turvallisuussuosituksia. Tältä sivulta löydät tärkeät ja ajantasaiset käytännöt Tanssiteatteri Hurjaruuthin esitys- ja sirkuskoulutoimintaan liittyen.

Talvisirkus Vauhti nähdään uusintaensi-illassa Suvilahden Kattilahallissa 4.11.2021-9.1.2022!
Liput myynnissä nyt Hurjaruuthissa ja lippu.fissä.

Talvisirkus Vauhtiin myydään tällä hetkellä lippuja rajoitetulle katsomokapasiteetille, turvavälein. Vierekkäisiä paikkoja on mahdollista varata omalle seurueelle ja viereen varataan automaattisesti kaksi tyhjää paikkaa. Varaattehan vierekkäiset paikat vain samaan ruokakuntaan kuuluville. Myynnissä on tällä hetkellä joka toinen rivi. Mikäli pandemiatilanne helpottuu myöhemmin merkittävästi, yleisörajoitukset puretaan ja turvaväleistä luovutaan, nämä nyt myymättä jätetyt rivit ja paikat voidaan vapauttaa myyntiin. Jos olette ostaneet lippuja eri seurueille turvavälein, saattaa alun perin tyhjäksi jätettäviksi aiotuilla paikoilla ja riveillä istua muita seurueita.

Varauduttehan, että turvavälien tarkistamiseksi paikkoihin saattaa tulla pieniä muutoksia paikan päällä.

Jos Sinulla on Hurjaruuthin lahjakortti, voit tehdä varauksen nyt ja lunastaa liput myöhemmin! Hurjaruuthin lipunmyyntipiste aukeaa elokuussa.

Hurjaruuthin lipunmyynti palvelee puhelimitse ja sähköpostitse 18.6. saakka ja avautuu jälleen 4.8. Hurjaruuthin lipunmyynnin puh. 09 565 7250 (ti-pe klo 11-15) tai liput(a)hurjaruuth.fi.

Lippuja voi ostaa myös suoraan lippu.fin verkkokaupasta.

Ohjeita Tonttukouluun ja sirkusleireille

Seuraamme viranomaisohjeita ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Pandemiatilanne on huomioitu Tonttukoulun ja sirkusleirien harjoituksissa. Hurjaruuthin sirkuskoulun ryhmäkokoja on rajattu (livetunneilla max. 9 osallistujaa / ryhmä, leireillä max. 10 lasta). Saavuthan harjoituksiin vain terveenä!

Pue treenivaatteet päällesi jo kotona. Muista pestä kädet tullessasi harjoituksiin! Vältämme lähikontaktia ja esim. pariakrobatiaa ei tehdä koko kaudella 2020-2021.

Kaikkien yli 12-vuotiaiden tulee käyttää omaa kasvomaskia. Huomioittehan turvavälit myös saattaessanne lapsia harjoituksiin. Tarpeetonta oleilua yhteistiloissa on vältettävä ja saattajat odottavat sirkustuntien ajan teatterin ulkopuolella. Huoltajien on kuitenkin hyvä olla tunnin ajan tavoitettavissa puhelimitse.

Turvallisia sirkusharjoitteluhetkiä!

Seuraamme viranomaisohjeita ja päivitämme turvallisuusohjetta tarpeen mukaan.
Viimeksi päivitetty 3.6.2021.