Poikkeusolot jatkuvat – sirkuskoulutoiminta alkanut erityisjärjestelyin

Noudatamme koronaepidemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa viranomaisten ohjeita ja turvallisuussuosituksia. Tältä sivulta löydät tärkeät ja ajantasaiset käytännöt Tanssiteatteri Hurjaruuthin esitys- ja sirkuskoulutoimintaan liittyen.

Koronavirusepidemian leviämisen estämiseksi pääkaupunkiseudulla jatketaan rajoitustoimenpiteitä. Lasten harrastustoiminta pääsi kuitenkin alkamaan 1.2. alkaen erityistä turvallisuutta noudattaen. Tonttukoulun taapero- ja perhesirkustunnit pidetään etäliveopetuksena Zoomissa, muut tunnit lähiopetuksena.

Huom! 1.-31.3. väliseksi ajaksi myös kaikki 2007 ja sitä aiemmin syntyneet siirtyvät etäopetukseen, eli heidän tuntinsa pidetään hybridiopetuksena.

Helmikuun Punainen helmi -festivaali toteutettiin virtuaalisina iltamina. Tiedotamme kevätkauden muusta ohjelmistosta mahdollisimman pian! 

Olemme olleet yhteydessä asiakkaisiin, joilla oli liput Talvisirkus Vauhdin peruuntuneisiin näytöksiin. Liput voi vaihtaa Hurjaruuthin lahjakorttiin (voimassa vuoden) tai lippurahat voi myös halutessaan lahjoittaa tukeakseen Hurjaruuthin toimintaa näinä vaikeina aikoina. Lipuista on tietenkin mahdollista saada myös rahat takaisin. Lisätietoja Lippu.fistä tai Hurjaruuthin lipunmyynnistä, puh. 09 565 7250 tai liput@hurjaruuth.fi. Pahoittelemme ajoittaista ruuhkaa lipunmyynnissä ja pyydämme kärsivällisyyttä.

Talvisirkus Vauhti nähdään uusintaensi-illassa Suvilahden Kattilahallissa 4.11.2021-9.1.2022!

Ohjeita Tonttukouluun
Tonttukoulun kevätkauden aloitus on siirtynyt koronarajoituksista johtuen. Kevätkauden uusi ajankohta on 1.2.-29.5.2020.

Lasten ja nuorten ryhmät toteutetaan lähiopetuksena. Taapero- ja perhesirkustunnit toteutetaan etälivetunteina.

Huom! 1.-31.3. väliseksi ajaksi myös kaikki 2007 ja sitä aiemmin syntyneet siirtyvät etäopetukseen, eli heidän tuntinsa pidetään hybridiopetuksena.

Seuraamme viranomaisohjeita ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Pandemiatilanne on huomioitu Tonttukoulun harjoituksissa. Hurjaruuthin sirkuskoulun ryhmäkokoja on rajattu (livetunneilla max. 9 osallistujaa / ryhmä). Saavuthan harjoituksiin vain terveenä!

Pue treenivaatteet päällesi jo kotona. Muista pestä kädet tullessasi harjoituksiin! Vältämme lähikontaktia ja esim. pariakrobatiaa ei tehdä koko kaudella 2020-2021.

Kaikkien yli 12-vuotiaiden tulee käyttää omaa kasvomaskia. Huomioittehan turvavälit myös saattaessanne lapsia harjoituksiin. Tarpeetonta oleilua yhteistiloissa on vältettävä ja saattajat odottavat sirkustuntien ajan teatterin ulkopuolella. Huoltajien on kuitenkin hyvä olla tunnin ajan tavoitettavissa puhelimitse.

Turvallisia Tonttukoulu-hetkiä!

Seuraamme viranomaisohjeita ja päivitämme turvallisuusohjetta tarpeen mukaan.
Viimeksi päivitetty 26.2.2021.