Poikkeusolot jatkuvat

Koronavirusepidemian leviämisen estämiseksi pääkaupunkiseudulla jatketaan rajoitustoimenpiteitä. Noudatamme koronaepidemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa viranomaisten ohjeita ja turvallisuussuosituksia. Tältä sivulta löydät tärkeät ja ajantasaiset käytännöt Tanssiteatteri Hurjaruuthin esitys- ja sirkuskoulutoimintaan liittyen.

Ohjelmistossa virtuaalisesti huhtikuussa 2021:
Arvaa mitä? Arvaa mitä!
Hurjaruuthin 80-luvun hittiteos päivitettynä

Sirkusleirit kesällä 2021

Olemme olleet yhteydessä asiakkaisiin, joilla oli liput Talvisirkus Vauhdin peruuntuneisiin näytöksiin.
Talvisirkus Vauhti nähdään uusintaensi-illassa Suvilahden Kattilahallissa 4.11.2021-9.1.2022!

Ohjeita Tonttukouluun

Tonttukoulun kevätkauden aloitus siirtyi koronarajoituksista johtuen. Kevätkauden uusi ajankohta on 1.2.-29.5.2021. Lasten harrastustoiminta pääsi alkamaan 1.2. alkaen erityistä turvallisuutta noudattaen. Lasten ja nuorten ryhmät toteutetaan lähiopetuksena, taapero- ja perhesirkustunnit pidetään etäliveopetuksena Zoomissa.

3.5. alkaen myös teiniryhmien isommat oppilaat voivat jälleen osallistua lähiopetukseen. Perhe- ja taaperoryhmät pysyvät etäopetuksessa kevätkauden loppuun.

Seuraamme viranomaisohjeita ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Pandemiatilanne on huomioitu Tonttukoulun harjoituksissa. Hurjaruuthin sirkuskoulun ryhmäkokoja on rajattu (livetunneilla max. 9 osallistujaa / ryhmä). Saavuthan harjoituksiin vain terveenä!

Pue treenivaatteet päällesi jo kotona. Muista pestä kädet tullessasi harjoituksiin! Vältämme lähikontaktia ja esim. pariakrobatiaa ei tehdä koko kaudella 2020-2021.

Kaikkien yli 12-vuotiaiden tulee käyttää omaa kasvomaskia. Huomioittehan turvavälit myös saattaessanne lapsia harjoituksiin. Tarpeetonta oleilua yhteistiloissa on vältettävä ja saattajat odottavat sirkustuntien ajan teatterin ulkopuolella. Huoltajien on kuitenkin hyvä olla tunnin ajan tavoitettavissa puhelimitse.

Kevätjuhla pidetään lauantaina 29.5. klo 12 Zoomissa.

Turvallisia Tonttukoulu-hetkiä!

Seuraamme viranomaisohjeita ja päivitämme turvallisuusohjetta tarpeen mukaan.
Viimeksi päivitetty 29.4.2021.