Talvisirkus Vauhdin kaikki tämän esityskauden näytökset peruuntuvat – esitys jatkaa Suvilahdessa 4.11.2021-9.1.2022!

Noudatamme koronaepidemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa viranomaisten ohjeita ja turvallisuussuosituksia. Tältä sivulta löydät tärkeät ja ajantasaiset käytännöt Tanssiteatteri Hurjaruuthin esitys- ja sirkuskoulutoimintaan liittyen.

Koronavirusepidemian leviämisen estämiseksi pääkaupunkiseudulla jatketaan rajoitustoimenpiteitä. Tiedotamme kevätkauden ohjelmistosta mahdollisimman pian!

Talvisirkus Vauhdin kaikki tämän esityskauden näytökset peruuntuivat. Esitys jatkaa Suvilahden Kattilahallissa 4.11.2021-9.1.2022!

Olemme olleet yhteydessä asiakkaisiin, joilla on liput peruuntuneisiin näytöksiin. Liput voi vaihtaa Hurjaruuthin lahjakorttiin (voimassa vuoden) tai lippurahat voi myös halutessaan lahjoittaa tukeakseen Hurjaruuthin toimintaa näinä vaikeina aikoina. Lipuista on tietenkin mahdollista saada myös rahat takaisin. Lisätietoja @lippu.fistä tai Hurjaruuthin lipunmyynnistä, puh. 09 565 7250 tai liput@hurjaruuth.fi. Pahoittelemme ajoittaista ruuhkaa lipunmyynnissä ja pyydämme kärsivällisyyttä.

Turvavälit ja uusi tilava esityspaikka Suvilahden Kattilahalli
Katsomopaikoista on myynnissä alle 40%, joten seurueiden väliin jää kahden penkin turvaväli ja katsomossa istutaan vain joka toisella rivillä. Henkilökuntamme opastaa paikan löytämisessä.

Suvilahden Kattilahalli on neljä kertaa aiempaa Talvisirkuksen esitystilaa Pannuhallia suurempi – sinne mahtuu väljästi. Siirtymisten minimoimiseksi esityksessä ei ole väliaikaa. Esityksen kesto on 70 minuuttia.


Tule esitykseen vain terveenä!
Jos sinulla on oireita, jää kotiin. Sairastapauksessa lipun voi vaihtaa toiseen näytökseen tai Hurjaruuthin lahjakorttiin. Ilmoita sairastumisesta ennen näytöksen alkua sähköpostitse liput@hurjaruuth.fi. Lipunmyynnin puhelinnumero on 09 565 7250 (avoinna ti ja pe klo 10–16, ke-to klo 10-18 sekä kaksi tuntia ennen Talvisirkus-näytöksiä).


Käytä maskia ja huolehdi hyvästä hygieniasta!
Pyydämme kaikkia yli 15-vuotiaita käyttämään omaa kasvomaskia. Käsidesiä on saatavilla yleisötiloissamme. Yski tai aivasta nenäliinaan tai hihaasi. Vältä halaamista ja kättelyä.

Asiakaspalvelutilanteissa henkilökunnallamme on visiiri tai suu-nenäsuojus ja olemme tehostaneet siivousta.


Saavu ajoissa paikalle! Muista turvavälit yleisötiloissa!
Yleisölämpiö ja Talvisirkus-kahvilakioski avataan tuntia ennen näytöstä. Ovet esitystilaan avataan 20 minuuttia ennen näytöksen alkua. Muistathan turvavälit lämpiö- ja wc-tiloissa.
Varauduthan, että turvallisuuden takaamiseksi esitykseen sisäänmeno ja sieltä poistuminen voivat kestää hieman tavallista pidempään. Seuraa henkilökunnaltamme saamiasi ohjeita paikan päällä.

Itsepalvelunarikat ovat käytössä, mutta jonojen välttämiseksi suositamme takkien ottamista mukaan esitystilaan. Vältäthän isojen kassien ja laukkujen tuomista teatteriin.


Maksuvälineet
Vältämme käteistä ja meillä voi tällä hetkellä maksaa vain kortilla tai kulttuuriseteleillä. Maksuvälineinä käyvät pankkikortti, Visa Electron sekä yleisimmät luottokortit (Visa, MasterCard). Lisäksi käyvät Smartumin kulttuurisetelit ja Smartum Saldo, Virikesetelit sekä Ticket Mind & Body -kortti (vain henk.koht. lippujen lunastus).


Ohjeita Tonttukouluun
Huom! Tonttukoulun kevätkauden aloitus siirtyy koronarajoituksista johtuen. Kevätkauden uusi ajankohta on 1.2.-29.5.2020. Seuraamme viranomaisohjeita ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Pandemiatilanne on huomioitu myös Tonttukoulun harjoituksissa. Hurjaruuthin sirkuskoulun ryhmäkokoja on rajattu (max. 10 lasta / ryhmä ja perhe- ja taaperosirkuksessa max. 6 aikuis-lapsiparia). Saavuthan harjoituksiin vain terveenä.

Jos mahdollista, pue treenivaatteet päällesi jo kotona. Muista pestä kädet tullessasi harjoituksiin! Vältämme lähikontaktia ja esim. pariakrobatiaa koko kaudella 2020-2021.

Pyydämme kaikkia yli 15-vuotiaita käyttämään omaa kasvomaskia saattaessanne lapsia harjoituksiin. Tarpeetonta oleilua yhteistiloissa on vältettävä ja saattajat odottavat pääsääntöisesti sirkustuntien ajan teatterin ulkopuolella. Huoltajien on kuitenkin hyvä olla tunnin ajan tavoitettavissa puhelimitse.

Turvallisia Tonttukoulu-hetkiä!

Seuraamme viranomaisohjeita ja päivitämme turvallisuusohjetta tarpeen mukaan.
Viimeksi päivitetty 15.1.2021.