Tietoa koronavirukseen liittyen

Päivitetty 3.4.2020

Alla tietoa Tanssiteatteri Hurjaruuthin esitystoimintaan ja sirkuskouluun liittyen.

Koronavirus COVID-19 -epidemian hillitsemiseksi Tanssiteatteri Hurjaruuth on päättänyt peruuttaa kevätkauden näytännöt.

Teatterin kantaesityksen Poika ja varis ensi-ilta ja esitykset siirtyvät tämän hetkisen tiedon mukaan syyskuulle 2020. Hurjaruuth tiedottaa Poika ja varis -esityksen uuden ensi-illan ajankohdasta vielä erikseen mahdollisimman pian. Ruutia!-festivaalin esitykset perutaan.

Nyt ostetut liput voi käyttää tulevana Poika ja varis -esitysten ajankohtana. Teatteri toivoo, että asiakkaat löytäisivät tulevista esityspäivistä sopivan uuden päivän nyt peruuntuneiden tilalle.

Lipun ostaneilla on myös mahdollisuus saada rahansa takaisin. Tällaisen Force majeure -tilanteen kohdalla asiakas voi myös harkita lipun hinnan lahjoittamista takaisinmaksupyynnön sijasta tukeakseen teatterin toimintaa tässä taloudellisesti erittäin yllättävässä tilanteessa. Lisätietoja lippujen takaisinlunastuksesta saa Lippu.fi:stä ja Hurjaruuthin lipunmyynnistä, puh. 09 565 7250 (ti–pe klo 11–15).

Tonttukoulu

Tanssiteatteri Hurjaruuthin sirkuskoulutoiminta on keskeytetty toistaiseksi ja kaikille tonttukoululaisten huoltajille on laitettu sähköpostia, jossa kerrotaan tilanteesta. Tonttukoulun opettajat ovat laatineet epäopetusmateriaalia, jota lähetetään viikoittain. Toivotamme kaikille Tonttukoulun oppilaille hyviä kotitreenejä ja iloista sirkusmieltä!