Tietoa koronavirukseen liittyen

Päivitetty 8.5.2020

Alla tietoa Tanssiteatteri Hurjaruuthin esitystoimintaan ja sirkuskouluun & -leireihin liittyen.

Koronavirus COVID-19 -epidemian hillitsemiseksi Tanssiteatteri Hurjaruuth perui kevätkauden Poika ja varis -näytännöt sekä huhtikuisen Ruutia!-festivaalin.

Teatterin kantaesityksen Poika ja varis ensi-ilta ja esitysten uusi ajankohta on 12.9.-3.10.2020. Keväällä ostetut liput voi käyttää tulevana Poika ja varis -esitysten ajankohtana. Teatteri toivoo, että asiakkaat löytäisivät tulevista esityspäivistä sopivan uuden päivän nyt peruuntuneiden tilalle.

Lipun ostaneilla on myös mahdollisuus saada rahansa takaisin. Tällaisen Force majeure -tilanteen kohdalla asiakas voi myös harkita lipun hinnan lahjoittamista takaisinmaksupyynnön sijasta tukeakseen teatterin toimintaa tässä taloudellisesti erittäin yllättävässä tilanteessa. Lisätietoja lippujen takaisinlunastuksesta saa Lippu.fi:stä ja Hurjaruuthin lipunmyynnistä, puh. 09 565 7250 (ti–pe klo 11–15).

Tonttukoulu ja sirkusleirit

Tanssiteatteri Hurjaruuthin sirkuskoulutoiminta keskeytettiin koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Sirkusopettajat laativat kotiharjoitteluun soveltuvaa etäopetusmateriaalia viikottain. Kesän 2020 sirkusleirit on valitettavasti peruttu. Jo ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse.

Toivotamme kaikille hyvää kevättä ja kesää ja toivottavasti tapaamme syksyllä!