fbpx

Talvisirkus Vauhdin näytökset peruttu 28.12. alkaen

Talvisirkus Vauhdin näytökset on peruttu viranomaisohjeen mukaisesti 28.12.2021–9.1.2022 koronavirusepidemian leviämisen estämiseksi. Viimeiset näytökset esitetään 26.12.2021.

Mitä tehdä jo ostetuille lipuille?

Peruuntuneisiin näytöksiin jo ostetut liput voi vaihtaa Hurjaruuthin lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden. Tässä tapauksessa olethan yhteydessä Hurjaruuthin omaan lipunmyyntiin.

Lipun ostaneilla on myös mahdollisuus saada rahansa takaisin. Ostetuista lipuista hyvitetään lipun hinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Hurjaruuthin omasta lipunmyynnistä ostettujen lippujen hinnan voi hyvittää vain Hurjaruuthin lipunmyynti. Lippu.fin kautta ostetuista lipuista maksupalautuksen tekee lippu.fi. 

Halutessasi voit myös harkita lipun hinnan lahjoittamista teatterin toimintaan takaisinmaksupyynnön sijasta.

Huomaathan, että pyynnöt lippujen vaihdoista ja maksupalautuksista on tehtävä 28.1.2022 mennessä.

Maksupalautukset lippu.fin kautta ostetuille pääsylipuille:
https://web.lippu.fi/palautus/

Lisätietoja lippujen takaisinlunastuksesta antavat lippu.fi ja
Hurjaruuthin lipunmyynti, liput(at)hurjaruuth.fi, puh. 09 565 7250, (ks. aukioloajat).

Kiitos ja toivottavasti pian nähdään!

Lämpimät kiitoksemme teille kaikille asiakkaillemme kuluneesta vuodesta ja kärsivällisyydestänne haastavassa tilanteessa. Toivomme näkevämme teitä jälleen mahdollisimman pian. Jos epidemiatilanne sen mahdollistaa, järjestämme helmikuussa Punainen helmi -klovnifestivaalin aikuiseen makuun. Keväällä tuomme näyttämölle yli 3-vuotiaita ilahduttavan tanssiteoksen Arvaa mitä? Arvaa mitä! joka kutsuu haaveiluun.