fbpx

Saavutettavuusseloste

www.hurjaruuth.fi-sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2019/20190306),  jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. 

www.hurjaruuth.fi-sivusto on julkaistu 1.9.2018. Tämä saavutettavuusseloste on julkaistu 27.8.2020 ja sitä on päivitetty 1.9.2020. Sivuston saavutettavuuden on arvioinut Tanssiteatteri Hurjaruuth yhteistyössä sivuston teknisen toimittajan kanssa. Arvokasta konsultointiapua on saatu Kulttuuria kaikille -palvelusta, Papunet-palvelusta ja Etelä-Suomen Aluehallintovirastosta.

www.hurjaruuth.fi-sivuston saavutettavuuden tila

www.hurjaruuth.fi-sivusto täyttää suurelta osin lain edellyttämät vaatimukset.

Ei-saavutettava sisältö

Merkittävimmät puutteet ovat liitetiedostojen (esim. opettajan materiaalit -pdf-tiedostot) saavutettavuudessa. Puutteita on myös kuvien ja videoiden saavutettavuudessa. Ennen 23.9.2020 julkaistuja videoita ei ole tekstitetty. Jos haluat tiedot saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä palaute@hurjaruuth.fi.

Puutteita voi ilmetä myös ulkopuolisten tahojen sivulle tuottamissa sisällöissä, jotka eivät ole Tanssiteatteri Hurjaruuthin itsensä tuottamia, rahoittamia tai valvomia (esimerkiksi lippu.fi, Facebook).

Koulutamme henkilöstöämme tuottamaan sisältöä saavutettavasti ja seuraamme sivuston saavutettavuuden tilaa jatkuvasti.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Vastaamme palautteeseesi 14 päivän sisällä.

Sinulla on oikeus perustellusta syystä saada saavutettavassa muodossa tiedot, jotka tarvitset etujesi, oikeuksiesi tai velvollisuuksiesi selvittämiseksi tai toteuttamiseksi. Jos et saa näitä tietoja verkkopalvelustamme saavutettavassa muodossa, voit tehdä pyynnön lähettämällä sähköpostin alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.
 
Vastaamme pyyntöösi 14 päivän sisällä. Jos pyyntö koskee laajaa sisältöä, voimme jatkaa vastausaikaa enintään kahdella viikolla. Ilmoitamme sinulle, jos vastausaikaa jatketaan. Jos emme toimita tietoja saavutettavassa muodossa, laadimme sinulle siitä kirjallisen perustellun todistuksen.

Sähköposti: palaute@hurjaruuth.fi.

Saavutettavuuskantelun ja -selvityspyynnön tekeminen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000


Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Tanssiteatteri Hurjaruuthissa käy paljon monenlaisia ryhmiä ja saavutettavuuteen pyritään kiinnittämään erityistä huomiota kaikessa toiminnassamme. Olemme sitoutuneet verkkosivustomme saavutettavuuden parantamiseen. Kehitämme sivustoa saamamme palautteen mukaan. Autamme ja palvelemme mielellämme myös puhelimitse, puh. 09 565 7250 (ti–pe klo 11–15).