Poika ja varis

Koronavirus COVID-19 -epidemian hillitsemiseksi Tanssiteatteri Hurjaruuth on päättänyt peruuttaa kevätkauden näytännöt.

Teatterin kantaesityksen Poika ja varis ensi-ilta ja esitykset siirtyvät tämän hetkisen tiedon mukaan syyskuulle 2020. Hurjaruuth tiedottaa Poika ja varis -esityksen uuden ensi-illan ajankohdasta vielä erikseen mahdollisimman pian.

Jo ostetut liput voi käyttää tulevana Poika ja varis -esitysten ajankohtana. Teatteri toivoo, että asiakkaat löytäisivät tulevista esityspäivistä sopivan uuden päivän nyt peruuntuneiden tilalle. Pyydämme kärsivällisyyttä, olemme yhteydessä asiakkaisiin kiireellisyysjärjestyksessä.

Lipun ostaneilla on myös mahdollisuus saada rahansa takaisin. Tällaisen Force majeure -tilanteen kohdalla asiakas voi myös harkita lipun hinnan lahjoittamista takaisinmaksupyynnön sijasta tukeakseen teatterin toimintaa tässä taloudellisesti erittäin yllättävässä tilanteessa. Lisätietoja lippujen takaisinlunastuksesta saa Lippu.fi:stä ja Hurjaruuthin lipunmyynnistä, puh. 09 565 7250 (ti–pe klo 11–15).Tanssiteatteri Hurjaruuthin Pölyt pois klassikoista! -sarjassa nähdään vuonna 2020 liikkeellinen esitys, joka on saanut kipinänsä Akseli Gallen-Kallelan rakastetusta maalauksesta Poika ja varis. Kokemuksellisessa esityksessä myös lapset pääsevät taiteilijan rooliin. Esitystä suositellaan kaikille yli 3-vuotiaille.

Esityksen ohjaa koreografi, taiteilijaprofessori Joona Halonen, joka on työskennellyt koreografina mm. Tanssiteatteri Hurjaruuthin Talvisirkus Valossa.

Ohjaus: Joona Halonen
Esiintyjät: Anni Kaila, Jussi Suomalainen
Äänisuunnittelu: Maura Korhonen
Pukusuunnittelu: Suvi Hänninen
Videosuunnittelu: Joona Pettersson
Valosuunnittelu: Riku Virtanen
Lavastus: Joona Halonen ja työryhmä