Poika ja varis

Tanssiteatteri Hurjaruuthin Pölyt pois klassikoista! -sarjassa sai vuonna 2020 ensi-iltansa liikkeellinen esitys, joka on saanut kipinänsä Akseli Gallen-Kallelan rakastetusta maalauksesta Poika ja varis. Kokemuksellisessa esityksessä myös lapset pääsevät taiteilijan rooliin. Esitystä suositellaan kaikille yli 3-vuotiaille.

Esityksen on ohjannut koreografi, taiteilijaprofessori Joona Halonen, joka on työskennellyt koreografina mm. Tanssiteatteri Hurjaruuthin Talvisirkus Valossa.

Keväälle 2021 suunnitellut uusintaesitykset siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Näytökset järjestetään vallitseva koronatilanne ja viranomaisohjeet huomioiden, tiedotamme uusista näytösajoista mahdollisimman pian!

Tanssiteatteri Hurjaruuthin Poika ja varis kääntää hienosti Gallen-Kallelan klassikkomaalauksen tanssin kielelle – – Poika ja varis tuo lastenesityksen fokukseen rohkeasti dueton herkkävireisyyden, jossa toisen ihmisen kannattelu ja viritys toisen tunnelmalle säilyvät niin pariakrobatiassa kuin solistisissa hypyissä.
– HS / Maria Säkö 13.9.2020

Ilmava ja pakoton teos
– Demokraatti / Annikki Alku 14.9.2020

Ohjaus: Joona Halonen
Esiintyjät: Anni Kaila, Jussi Suomalainen
Äänisuunnittelu: Maura Korhonen
Pukusuunnittelu: Suvi Hänninen
Videosuunnittelu: Joona Pettersson
Valosuunnittelu: Riku Virtanen
Lavastus: Joona Halonen ja työryhmä

Liput toimituskuluineen alkaen 18 / 14 e.
Ryhmät arkiaamuisin 10 e / hlö. Opettaja ryhmän mukana 3 e.
Varaukset ja tiedustelut Hurjaruuthin lipunmyynnistä, puh. 09 565 7250 (ti–pe klo 11–15).