fbpx

Opettajat

Tonttukoulun pääopettajana aloitti syksyllä 2014 sirkusopettaja, klovni Celso de la Molina. Chileläinen Celso on asunut Suomessa yli 9 vuotta ja opettanut sirkusta useita vuosia mm. Circus Helsingissä ja Sirkus Magentassa. Hän opettaa suomeksi, englanniksi ja espanjaksi. Celson tunneilla opetellaan monipuolisesti sirkuslajeja. Opetuksessa painottuu jongleeraus, akrobatia, esiintymistaito ja klovneria.

Syksyllä 2019 opettajana aloitti sirkustaiteilija ja -opettaja Karoliina Nordin. Karoliina on ollut perustamassa Tonttukoulua Hurjaruuthiin ja opettanut Tonttukoulussa vuosina 2005-2010. Hänellä on laaja kokemus sirkusalasta niin opettajana kuin esiintyjänäkin ja hänet on nähty myös Hurjaruuthin Talvisirkus-esityksissä.

Haidi Sadonkorpi on akrobaatti ja sirkustaiteilija. Haidin erikoislajit ovat ilma-akrobatia ja tanssillinen pariakrobatia. Haidi on opettanut Tonttukoulussa vuodesta 2014. Haidi painottaa opetuksessaan akrobatiaa ja liikeilmaisua. Tempputekniikan lisäksi hän pitää tärkeänä puhtaita asentolinjoja ja sulavaa liikkeiden yhdistämistä.

Tonttukoulun ilmoittautumisista ym. oppilasasioista vastaa Tanssiteatteri Hurjaruuthin lipunmyynti- ja Tonttukoulukoordinaattori Anna Talassalo.

celso2