fbpx

Liput

Tanssiteatteri Hurjaruuthin liput ovat 25.1.2022 alkaen myynnissä Kaapelitehtaan yhteisessä Tix-lipunmyyntijärjestelmässä.  Esityskohtaiset linkit verkkokauppaan löytyvät esitystietojen yhteydestä sekä alta. Lisäksi lippuja voi ostaa Kaapelitehtaan Lasipihan infopisteestä (Kaapeliaukio 3) sekä Konttori-kahvilasta niiden aukioloaikoina. 

Ryhmäliput, ammattilaisliput ja avustajapaikat ovat saatavilla vain suoraan Hurjaruuthista puhelimitse tai sähköpostitse.

Hurjaruuthin asiakaspalvelun aukioloajat

ti-pe klo 12–16

+358 45 773 13122
liput(a)hurjaruuth.fi

Lipunmyyntilinkit

Seuraavan Talvisirkuksen liput tulevat myyntiin kesäkuun aikana.

Lippujen hinnat

Pääsylippujen hinnat ilmoitetaan esityskohtaisesti. Tutustu ohjelmistoomme! 

25.1.2022 alkaen myydyistä lipuista ei veloiteta lisäkuluina toimitus- tai maksutapamaksuja, vaan lippujen hinnat ovat kiinteitä. Verkkokaupasta ostetut liput ovat samanhintaisia kuin Kaapelitehtaan Lasipihan infopisteeltä ostetut liput tai Hurjaruuthista puhelimitse tai sähköpostitse varatut liput. 

Peruuntuneet näytökset

Talvisirkus Vauhdin syksyn viimeiset näytökset esitettiin koronasulun takia jo 26.12.2021. Lue toimintaohjeemme, jos olet ostanut liput peruuntuneeseen näytökseen

Huomaathan, että Lippu.fin kautta ostettujen lippujen hintaan on lisätty toimitus- tai maksutapamaksu. Tietoa maksuista löydät lippu.fin sivulta. Lippu.fin kautta ostettujen lippujen hintaan sisältyy palvelupalkkio 2,50-3,50 €, jota ei palauteta, mikäli esitys on jouduttu perumaan.