fbpx

Liput

Tanssiteatteri Hurjaruuthin liput ovat 25.1.2022 alkaen myynnissä Kaapelitehtaan yhteisessä Tix-lipunmyyntijärjestelmässä.  Esityskohtaiset linkit verkkokauppaan löytyvät esitystietojen yhteydestä (tutustu ohjelmistoomme täältä). Lisäksi lippuja voi ostaa Kaapelitehtaan Lasipihan infopisteestä (Kaapeliaukio 3) sekä Konttori-kahvilasta niiden aukioloaikoina. 

Ryhmäliput lapsiryhmille ja yrityksille ovat saatavilla vain suoraan Hurjaruuthin asiakaspalvelusta puhelimitse tai sähköpostitse. Myös avustajapaikat muille kuin pyörätuolilla liikkuville vain asiakaspalvelustamme.

Hurjaruuthin asiakaspalvelun aukioloajat

ti-to klo 12–16

p. 09 565 7250
liput(a)hurjaruuth.fi

Huomaathan, että asiakaspalvelumme on kiinni teatterimme kesätauon aikana 1.7.-8.8.2022. Verkkokaupasta voi ostaa lippuja normaalisti myös teatterimme ollessa suljettu.

Lippujen hinnat

Pääsylippujen hinnat ilmoitetaan esityskohtaisesti. Tutustu ohjelmistoomme! 

25.1.2022 alkaen myydyistä lipuista ei veloiteta lisäkuluina toimitus- tai maksutapamaksuja, vaan lippujen hinnat ovat kiinteitä. Verkkokaupasta ostetut liput ovat samanhintaisia kuin Kaapelitehtaan Lasipihan infopisteeltä ostetut liput tai Hurjaruuthista puhelimitse tai sähköpostitse varatut liput. 

Lahjakortit

Lahjakortillamme voi ostaa lippuja mihin tahansa esitykseemme. Lahjakortin voi käyttää kerralla tai useammassa erässä, jos arvoa jää yli. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortti on voimassa yhden (1) vuoden ostopäivästä.

Lahjakortilla voi maksaa sekä verkkokaupassamme että Kaapelitehtaan Lasipihan lipunmyyntipisteessä.

Osta lahjakortti esityksiimme täältä >>