fbpx

Lehdistötiedote Talvisirkus Rakkaus

Lehdistötiedote 
Lehdistökuvat: https://www.hurjaruuth.fi/lehdistokuvat-talvisirkus-rakkaus/

Talvisirkus Rakkaus ensi-illassa marraskuussa

Järisyttävän ihanaa, ihanan järisyttävää – rakkaus tietenkin! Talvisirkuksessa rakastutaan päätä pahkaa, hukutaan kyynelten mereen ja Cupidon nuolet osuvat… mutta kehen?

Klovneriaa, jongleerausta, tanssia ja taikuutta yhdistävä Talvisirkus Rakkaus kattaa romanttisen illallisen, josta ei yllätyksiä puutu. Talvisirkus Rakkaus saa ensi-iltansa marraskuussa 2018 ja näytökset jatkuvat tammikuun puoliväliin.

Esityksen ohjaa Sanna Silvennoinen, joka on ohjannut Circo Aereon maailmankuulun The Pianist -esityksen ja työskennellyt aiemmin Talvisirkuksen koreografina. Livemusiikista vastaa mainio sirkusorkesteri Peloton. Pannuhallin näyttämöllä Kaapelitehtaalla nähdään esiintyjiä Suomesta, Yhdysvalloista, Espanjasta, Ranskasta, Turkista ja Ukrainasta. Lukuisten sirkuslajien lisäksi Talvisirkuksen esiintyjillä on hallussa muitakin taitoja, kuten breakdance ja jousiammunta. Veikeänjulmana rakkauden jumalana Cupidona nähdään useissa aiemmissa Talvisirkuksissa ihastuttanut klovnerian maisteri Hanna Terävä.

Talvisirkus Rakkaus loihtii Pannuhallista paratiisipuutarhan, jossa mielikuvitusta ei ole suitsittu; perhosetkin karkaavat vatsasta näyttämölle. Mehevän lavastuksen ja puvut on suunnitellut skenografi Mirkka Nyrhinen. Talvisirkus Rakkaus päivittää kesähäiden pukukoodit yhdistäen surutta uutta ja vanhaa, lainattua ja sateenkaaren väristä. Valosuunnittelusta vastaa Juho Rahijärvi, taikuudesta ja illuusioista taikuri Joni Pakanen.

Lisävahvistusta Talvisirkus Rakkauden huumaan tuovat koreografit Jussi Väänänen ja Katja Koukkula. Katjan ja Jussin muutaman vuosikymmenen mittaiseen kokemukseen mahtuu menestyksekkään kilpatanssi- ja valmennusuran lisäksi useita koreografioita teattereille ja onpa Koukkula nähty Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassakin.

Rakastetun Talvisirkuksen näkee vuosittain yli 30 000 katsojaa lapsista nuoriin ja aikuisiin. Talvisirkus on palkittu valtakunnallisella Sirkuksen Lumo -palkinnolla.

Talvisirkus Rakkaus Kaapelitehtaan Pannuhallissa 8.11.2018–13.1.2019

Ohjaus: Sanna Silvennoinen
Koreografia: Katja Koukkula ja Jussi Väänänen
Musiikin sävellys ja esitys: Peloton (Otto Eskelinen, Pentti Luomakangas, Tapani Varis, Niko Votkin)
Visualisti: Mirkka Nyrhinen
Valosuunnittelu: Juho Rahijärvi
Taikuus ja illuusiot: Joni Pakanen
Esiintyjät: Tomeu Amer, Florence Huet, Arce López Gutiérrez, Jouni Ihalainen, Griselda Juncà, Matti Koskela, Wes Peden, Andrii Pluto, Aino Savolainen, Emre Sevim, Hanna Terävä, Virva Torkko

Liput toimituskuluineen alkaen:
arki-illat 28/17 € (Lapsi 0-17 v.)
perhelippu 81 € (sis. 2 aik + 2 lasta), eläkeläinen 25 €.
Viikonloput sekä juhlapyhät 33/22 € (Lapsi 0-17 v.)
perhelippu 99 € (sis. 2 aik + 2 lasta), eläkeläinen 30 €.

Arkiaamunäytöksen kesto n. 1 h, arkiaamunäytökseen kaikki liput 15 €.

Lippuvaraukset ja tiedustelut Hurjaruuthista, puh. 09 565 7250.
Lippuja saatavilla myös Ticketmasterista.

Lisätiedot: Pisko Aunola, puh. 044 788 7012 tai pisko.aunola(at)hurjaruuth.fi