Opettajat

Tonttukoulun pääopettajana aloitti syksyllä 2014 sirkusopettaja, klovni Celso de la Molina. Chileläinen Celso on asunut Suomessa yli 9 vuotta ja opettanut sirkusta useita vuosia mm. Circus Helsingissä ja Sirkus Magentassa. Hän opettaa suomeksi, englanniksi ja espanjaksi. Celson tunneilla opetellaan monipuolisesti sirkuslajeja. Opetuksessa painottuu jongleeraus, akrobatia, esiintymistaito ja klovneria.

Syksyllä 2019 lauantairyhmien opettajana aloittaa ilma-akrobaatti ja kokenut sirkusopettaja Jenny Mansikkasalo. Jenny on opettanut aiemmin mm. Espoon esittävän taiteen koulussa ESKO:ssa.

Maanantairyhmien opettajana toimii sirkustaiteilija, ilma-akrobaatti Heidi (Haidi) Sadonkorpi. Haidi on opettanut eri sirkuskouluissa ja hänellä on sirkuskoulutuksen lisäksi suoritettuna nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan perustutkinto. Haidin tunneilla opetellaan monipuolisesti sirkuslajeja, opetuksessa painottuu ilma-akrobatia.

Tonttukoulussa ovat vuosien varrella opettaneet sirkusammattilaiset Karoliina Turkka (os. Korhonen), Teemu Öhman, Juho Sarno, Tarja Liedes, Hanna Terävä ja Talvi Janatuinen.

Tonttukoulun ilmoittautumisista ym. oppilasasioista vastaa Tanssiteatteri Hurjaruuthin lipunmyynti- ja Tonttukoulukoordinaattori Anna Talassalo.

celso2