Flora & Fauna

Sisäänsukellettava videotanssiteos luonnon ihmeellisestä maailmasta

Uudenlainen tanssiesitys Flora & Fauna – sisäänsukellettava videotanssiteos luonnon ihmeellisestä maailmasta! 

Lumihiutaleita, näkinkenkiä, koralleja, kakadu ja silakka.. Flora & Fauna on tanssillinen luontomatka, joka yhdistää videotaidetta, musiikkia ja tanssia aisteja kutittelevaksi kokonaisuudeksi. Esityksen on ohjannut useita Talvisirkuksia ja muita rakastettuja teoksia luonut Arja Pettersson. Musiikin sävellyksestä ja äänisuunnittelusta vastaa Viljami Lehtonen ja tanssijana nähdään Vilma Tihilä. Eläin- ja kasvikuvastosta ammentavan videolavastuksen on suunnitellut Joona Pettersson.

Luonnon kiehtoviin ykstyiskohtiin zoomaavassa videotanssiteoksessa hyödynnetään uutta teknologiaa, mm. liiketunnistimia äänen ja kuvan tuottamiseen.

Esitys sai maailmanensi-iltansa 14.11.2016 Kamerunissa, kansainvälisellä Fatej-teatterifestivaalilla. Suomen ensi-ilta Ruutia!-festivaalilla Tanssiteatteri Hurjaruuthissa 25.4.2017. Flora & Fauna on vieraillut useilla koti- ja ulkomaisilla festivaaleilla, muun muassa Puolan Szczecinissä kansainvälisellä Theatre Children’s Week -festivaalilla 29.5.2017, Hippalot-festivaalilla Hämeenlinnassa 5.8.2017, Kutitus-festivaalilla Espoossa 5.-6.10.2018 sekä Länsirannalla Al-Harah-teatterin järjestämällä Palestine International Theater Festival for Children and Youth -lastenteatterifestivaalilla 12.-14.4.2019.

Esitys on tilattavissa festivaaleille ja tapahtumiin, kysy lisää Hurjaruuthista, puh. 09 565 7250.

Ikäsuositus yli 2-vuotiaille. Kesto n. 40 min.

Ohjaus: Arja Pettersson
Koreografia, tanssi, laulu, huilu: Vilma Tihilä
Musiikin sävellys ja esitys: Viljami Lehtonen
Videosuunnittelu: Joona Pettersson
Valosuunnittelu: Antti Helminen
Puvut: Pauliina Sutinen
Laulujen sanat: Pisko Aunola ja työryhmä