ruutia15 u

RUUTIA! KANSAINVÄLINEN TANSSIFESTIVAALI LAPSILLE JA NUORILLE 14.-18.4.

Tanssiteatteri Hurjaruuth emännöi kansainvälistä Ruutia!-festivaalia jälleen huhtikuussa. Liput ovat nyt myynnissä! Katso festivaalin ohjelmisto

 

uni uTALVISIRKUS UNI KERÄSI YLI 30 000 KATSOJAA

Talvisirkukset ovat ohi tältä kaudelta. Unen taianomaiseen maailmaan ehti matkata kaikkiaan 30 456 ihmistä. Seuraava Talvisirkus saa ensi-iltansa marraskuun alussa, ja sen ohjaa nykysirkuksen kärkinimiin kuuluva Maksim Komaro.

Lue lisää »
 

peukalo liisa_u

PEUKALO-LIISA HURJARUUTHIN NÄYTTÄMÖLLÄ

Tanssiteatteri Hurjaruuthin Pölyt pois klassikosta! -sarja tomuttaa tällä kertaa H.C. Andersenin klassikkosadun pienen pienestä tytöstä, joka oli sentään peukalon mittainen. Esitykset Hurjaruuthin näyttämöllä 7.3.-11.4. 

Lue lisää »
 

virtuaalikierros

VIRTUAALIKIERROS HURJARUUTHIN TILOIHIN

Oletko vailla mukavaa tilaa syntymäpäiväjuhlia tai esitystä varten? Tutustu tiloihimme ja ota yhteyttä! 

Vuokraamme tilojamme monenlaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

 

Virtuaalikierros
 

kesaleiri

ILMOITTAUTUMINEN KESÄN SIRKUSLEIREILLE ON ALKANUT! 

Kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla Hurjaruuthissa jälleen suositut sirkusleirit 7-13-vuotiaille! Tiedustelut ja ilmoittautumiset puh. 09 565 7250. Lisätiedot täältä.

 

 

ssk u

SIRKUS SAAPUU KAUPUNKIIN

Keväällä 2015 Nuorisotalo Korallissa jatkuu nuorten Torstaisirkus ja mm. hiihtolomaviikolla Leikkipuisto Ruoholahdessa tarjolla vauvasirkusta ja kaikille avointa perhesirkusta! SSK on Tanssiteatteri Hurjaruuthin yhteisöllinen kehityshanke Ruoholahden alueella.

Lue lisää »