matkalla uTALVISIRKUS MATKALLA ENSI-ILLASSA MARRASKUUSSA

Talvisirkus Matkalla Kaapelitehtaan Pannuhallissa 5.11.2015-10.1.2016. Esityksen ohjaa nykysirkuksen kärkinimiin kuuluva Maksim Komaro.

Lue lisää »
 

kesaleiri

KESÄN SIRKUSLEIRIT TÄYNNÄ! 

Kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla Hurjaruuthissa jälleen suositut sirkusleirit 7-13-vuotiaille! Leirit ovat täynnä, mutta peruutuspaikkoja voi tiedustella Hurjaruuthista, puh. 09 565 7250. Lisätiedot leireistä täältä.

 

 

telttaviiko u

RUOHOLAHDEN & JÄTKÄSAAREN SIRKUSVIIKKO

Tanssiteatteri Hurjaruuth järjestää sirkusviikon Ruoholahden ja Jätkäsaaren alueella 18.-23.5.2015. Sirkusteltta pystytetään Ruoholahdentorille ma, ti, to ja pe sekä Nuorisotalon edustan kentälle keskiviikkona ja lauantaina!  

Lue lisää »
 

diva u

DIVA - NUNC! VIERAILUESITYS HURJARUUTHIN NÄYTTÄMÖLLÄ

Leena Harjunpään Diva - Nunc! on liikkeellinen ja abstrakti tanssiteos kolmelle tanssijalle. Esityksen inspiraationa toimivat jumalaiset naishahmot menneisyydestä, nykyisyydestä sekä todellisuuden tuolta puolen.

Lue lisää »
 

peukalo liisa_uv

PEUKALO-LIISA JATKAA SYKSYLLÄ HURJARUUTHIN NÄYTTÄMÖLLÄ

Tanssiteatteri Hurjaruuthin Pölyt pois klassikosta! -sarja tomuttaa tällä kertaa H.C. Andersenin klassikkosadun pienen pienestä tytöstä, joka oli sentään peukalon mittainen. Esitys sai ensi-iltansa 7.3.2015 ja näytökset jatkuvat syksyllä 2015!

Lue lisää »
 

virtuaalikierros

VIRTUAALIKIERROS HURJARUUTHIN TILOIHIN

Oletko vailla mukavaa tilaa syntymäpäiväjuhlia tai esitystä varten? Tutustu tiloihimme ja ota yhteyttä! 

Vuokraamme tilojamme monenlaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

 

Virtuaalikierros