Esiintyjät

Florian Grobéty
Sveitsiläinen Florian on saanut sirkuskoulutuksensa Kanadassa, École de cirque de Québecissä. Hän taitaa niin  jongleerauksen, cyr-renkaan, trampoliiniin kuin vipulaudankin. Supermonipuolinen Florian soittaa myös säkkipilliä ja nähdään Talvisirkus Playssä huimassa trampoliiniseinänumerossa.  

Inga Björn
Sirkustaiteilija Inga Björn on valmistunut Turun Taideakatemian sirkuslinjalta. Valmistumisen jälkeen hän on työskennellyt laaja-alaisesti esittävän taiteen kentällä esiintyen ja opettaen. Björn toimii niin sirkusartistina kuin näyttelijänä ja tarvittaessa yhdistää nämä kaksi osaamista. Vuosien varrella hän on esiintynyt kymmenissä erilaisissa esitysprojekteissa ja tapahtumissa näyttelijänä, ilma-akrobaattina ja klovnina. Inga on työskennellyt näyttelijänä elokuvan ja tv:n puolella sekä Suomen Kansallisteatterissa.

Jordan Webb
Tanssiteatteri Hurjaruuthin Talvisirkus Afrikassa nähty Jordan on kouluttautunut sirkusammattilaiseksi San Franciscossa Circus Centerissä. Hän on esiintynyt muun muassa Saksassa kuuluisassa Wintergarten varieteessa ja Lontoossa Rose Theaterissa. Jordanin oma laji on liinat sekä aerial bambou yhdessä Onnan kanssa. 

Onna Degerman
Onna on opiskellut sirkusammattilaiseksi San Franciscossa Circus Centerissä. Onna on esiintynyt muun muassa Saksassa kuuluisassa Wintergarten varieteessa ja Lontoossa Rose Theaterissa. Onnan omia lajeja ovat rengastrapetsi sekä aerial bambou ja liinat yhdessä Jordanin kanssa. Heidät nähtiin myös Hurjaruuthin Talvisirkus Afrikassa vuonna 2012.

Elina Raasakka
Koulutuskeskus Salpauksen sirkuslinjalta viime keväänä valmistunut Elina on erikoistunut ilma-akrobatiaan vertikaaliköydellä sekä käsinseisontaan. Elina aloitti sirkuksen 10-vuotiaana Lappeenrannassa, nykyisessä Sirkuskoulu Estradissa. Aiemmin hän on esiintynyt mm. Lahden kaupunginteatterin lavalla.

Rosa Tyyskä
Koulutuskeskus Salpauksen sirkuslinjalta vuonna 2013 valmistuneen Rosan laji on cyr-rengas. Rosa on esiintynyt oman ryhmänsä Sisus Sirkuksen kanssa Suomessa ja ulkomailla sekä mm. Saksassa kuuluisassa Roncallin Apollo-varieteessa. Rosa on palkittu parhaana naisartistina SOLyCirco-sirkusfestivaalilla.


Simeoni Juoperi 
Simeoni on tanssinut vuosituhannen vaihteesta alkaen ja esiintynyt aiemmin mm. Jyväskylän kaupunginteatterissa ja Tanssiteatteri Raatikossa. Breikin ja rap-musiikin taitava Simeoni vaikuttaa mm. ryhmissä Rancid Rockers, Hips Don’t Lie, Vapaa Aika sekä rap-yhtyeessä Toistuvat Yllätykset. Hän myös opettaa breikkiä Helsingin tanssikouluissa. Talvisirkus on Simeonin ensimmäinen sirkusprojekti. ”Siistiä ja inspiroivaa! Sirkustyyppien työmoraali on todella korkea.”

Simon James Reynolds
Australiasta kotoisin oleva Simon-James on opiskellut kotimaassaan National Institute of Circus Arts -oppilaitoksessa. Hän on esiintynyt lukuisilla sirkusalan festivaaleilla ja tapahtumissa ja muodostaa yhdessä Thomasin ja Toivon kanssa trampoliiniryhmän. Monipuolisen Simon-Jamesin lajeja ovat myös ilma-akrobatia verkolla ja pariakrobatia. 

Teho Majamäki

Muusikko, lyömäsoitintaiteilija Teho Majamäki (oikealta nimeltään Samuli Johannes Majamäki) tunnetaan monista eri kokoonpanoista kuten Ismo Alanko Teholla ja HC Andersen. Klassisen musiikkitaustan omaava Teho on soittanut niin jazz-, rock-, folk- ja hardcore-yhtyeissä kuin ambientia ja maailmanmusiikkia. Majamäki on asunut Suomen lisäksi muun muassa Australiassa, Tansaniassa ja Intiassa. 

Thomas Rose
Englantilainen Thomas on valmistunut sirkusammattilaiseksi sirkuskoulu ESACista (Ecole supérieure des arts du Cirque) Belgiasta. Musikaalinen jonglööri ja trampoliiniakrobaatti Thomas on esiintynyt aiemmin yhdessä Toivon ja Simon-Jamesin kanssa.

Toivo Kautto
Toivo on valmistunut sirkusammattilaiseksi sirkuskoulu ESACista (Ecole supérieure des arts du Cirque) Belgiasta. Jonglööri ja trampoliiniakrobaatti aloitti sirkuksen 5-vuotiaana Suvelan sirkuksessa (nykyään Esittävän taiteen koulu ESKO).